Lyxhotell i Stockholm

Om man har planer att unna sig ett par dagar i Stockholm och vill känna sig lite extra bortskämd kan man välja att checka in på ett av alla lyxhotell. Stockholm har precis som många andra större städer i Europa ett brett urval av olika lyxhotell att välja mellan. Vad som passar bäst beror givetvis på vad man har för preferenser. Det finns de som erbjuder sina gäster härliga spa-upplevelser, god mat, och underhållning i olika former. Vissa tycker att ett läge centralt med nära till allt är att föredra medan andra söker sig till lugnet lite utanför staden. Det lyxhotellen i Stockholm har gemensamt, mer än sin höga standard, är att de erbjuder sina gäster bästa möjliga service. Givetvis kostar ett lyxhotell i Stockholm lite mer än andra alternativ. Men om man nu ska passa på att skämma bort sig lite extra är ett hotell i den övre prisklassen ett utmärkt val.

Lyxigt och stilrent designhotell

Är man mycket för stilrena detaljer kan Stordalens nya designhotell vara ett hett alternativ. Norrmannen Petter Stordalen har gjort sig känd på svensk mark för sina investeringar i bland annat hotellbranschen. Han har vunnit massvis av priser för bland annat bästa hotellkedjan i Skandinavien och årets ledare/chef. Stordalen vet med andra ord vad han sysslar med och hotellen han byggt på svensk mark har fått mängder av positiva recensioner. Det nybyggda designhotellet i Stockholm är prefekt för den som vill ha nära till allt samt uppleva en oförglömlig hotellvistelse. I hotellrummen har man tillgång till en minibar och shaker för att kunna blanda sina egna drinkar. Föredrar man att någon annan står för drinkblandningen kan man ta hissen ner och sätta sig i hotellbaren. På helgerna kan man lyxa till det lite extra med en brunch som även den håller hög kvalitet. Läget gör att man inte behöver besvära sig med buss eller tunnelbana för att nå till Stockholms stadskärna. Det går att promenera till bland annat Nordiska Kompaniet på mindre än fem minuter.

Såhär tar du dig snabbast till Stockholm

Har man en bit till Stockholm kan det vara bekvämt att ta sig dit så snabbt som möjligt och slippa ändlösa timmar på landsväg eller räls. Det finns goda möjligheter att exempelvis hitta flyg stockholm växjö för att snabbt och enkelt ta sig dit. Det är ofta förhållandevis billigt att flyga inrikes idag. Man sparar massor av tid genom att flyga och det går dessutom flera avgångar varje dag. Kika om det finns något av alla lyxhotellen som passar din smak och boka en flygbiljett redan idag! Idag finns det inget snabbare sätt än att flyga och även om snabbtåg existerar är det ingen tvekan om vilket färdmedel som är snabbast. Vill man få så mycket tid som möjligt i Stockholm är det helt klart bäst att ta flyget dit. Se till att inte missa Petter Stordalens nya designhotell även om det inte blir någon övernattning på hotellet. Kanske bara en sväng förbi och känna av atmosfären i baren eller testa deras omtalade helgbrunch.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

hotnews