Alternativa boenden vid utlandsvistelser

 

I många länder är det billigare att bo på ett vandrarhem, b&b eller ett hotell en hel månad än det är att hyra en etta i

A simple bed, looking 60's/70's style. Brown blanket, orange-brown checked mattress.

Sverige. Det skapar stora möjligheter för den som vill resa runt och uppleva världen. Om du har lite tid över och lite extra pengar, eller till och med har möjlighet att skapa en inkomst där du befinner dig, så kan du utan problem resa runt på olika ställen i världen och se till att se världen för en väldigt billig slant. Många har problem med att leva i en resväska och det är inte alltid den avslappnande stilen som man kan tänka sig, utan det ligger mycket tanke och planering bakom för att få vardagen att gå ihop även i dessa fall.

Ett exempel på hemsidor där du kan hyra månadsvis är airbnb.se. Då blir det även tryggt i den formen att du får ett typ av kontrakt via hemsidan på ditt boende. I regel bor man hemma hos olika typer av gästfamiljer när man gör på detta sätt. Det gör även att du kan få en chans att ta del av landets kultur på ett annat sätt. Fördelen med denna typ av boende är att det sällan kostar mer om du reser två istället för en. Dessutom har du allt som oftast frukosten inkluderat. Allt detta kan du få till ett pris som är mindre än vad du betalar i hyra för en etta i Sverige.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

hotnews