Hotellkedjan Hilton

Hilton Hotels & Resorts är en av världens största hotellkedjor med över 570 hotell världen över. De erbjuder ett komfortabelt och i många fall lyxigt boende för både affärs- och privatresenärer. Hotellen är belägna på huvudgator i storstäder, vid flygplatser och på populära semesterdestinationer. Det första Hilton-hotellet öppnades 1927 och erbjöd sina gäster kallvatten och A/C i allmänna utrymmen. Mycket har hänt sedan dess och numera har Hilton verksamhet i över 100 länder. Kedjan erbjuder sina gäster medlemskap i Hilton Honors, deras lojalitetsprogram där man kan tjäna poäng och i utbyte få uppgradering av sitt rum, gratis internet och andra gratisförmåner.

Familjen bakom namnet

Grundaren av detta enorma hotellimperium är Conrad Hilton, som öppnade sitt första hotell med Hilton-logga redan år 1927. Redan under tidiga år hade man en strävan efter att hela tiden förbättra gästernas serviceupplevelse. Hotellkedjan har under många år legat i framkant när det kommer till utveckling av bokningssystem och service i toppklass. Arvtagarna till Conrad Hiltons livsverk är En känd släkt som ofta nämns i skvallerpressen. Ett av de mer bekanta namnen är Paris Hilton, som utöver sina offentliga kärlekshistorier, även gjort sig känd genom diverse tv-program. Hon deltog bland annat i The Simple Life, tillsammans med bästa vännen Nicole Richie som är adoptivdotter till den kända sångaren Lionel Richie. Conrad Hilton är Paris Hiltons farfars far.

Skapa hotellkänsla i ditt eget hem

Det man brukar längta efter inför en hotellvistelse på ett flerstjärnigt hotell är servicen, frukostbuffén och de ljuvliga sängarna med vita, krispiga lakan. Dock skulle man lätt ruinera sig själv om man jämnt och ständigt bodde på hotell och den bästa lösningen är att skapa en liknande känsla i hemmet. Det finns otroligt sköna och billiga sängar online, samt lyxiga kuddar och påslakan som sätter pricken över i:et. Om man har en stressig vardag kan man fylla kyl och skafferi med nybakade croissants och färskpressad juice. När helgen kommer kan man sedan krypa upp med frukostbrickan och helgtidningen och bekvämt luta sig tillbaks. Under dagen kan chokladpraliner och en ishink med en god flaska bubbel i förlänga känslan av hotellyx.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

hotnews